Nye Projekter

I 2019 påbegynder vi opførelsen af et dobbelthus på Hæsumvej 28 i Støvring. Husene opføres med henblik på salg. Hvert hus bliver på 125 m2. Der kommer carport og redskabsskur til hvert hus. Byggeriet udføres i vedligeholdelsesfrie materialer. Køber kan selv være medbestemmende omkring materialer m.v.

Strand Alle´ 12 9400 Nørresundby
  1. Adresse Strand Alle´ 12 9400 Nørresundby
  2. 8 stk. nye rækkehuse på 135m2 med udsigt til Limfjorden
  3. Beliggende lige meget tæt på Nørresundby Strand, cykelbro og Lindholm station.

SE PROJEKTET HER

Ledvoktervej 9530 Støvring

12 Rækkehuse i Mosbækparken på hjørnet af Hobrovej – Mosbæksalle

SE PROJEKTET HER

Hæsumvej 24-26

Hæsumvej 24AB, 26AB, 9530 Støvring

4 Eksklusive boliger i Støvring midtby

I skønne Støvring udbydes der nu disse flotte dobbelthuse. Dobbelthusene kommer til at ligge på Hæsumvej, hvor man dermed er tæt på skole, midtbyen, fritidsmuligheder, offentlig transport, indkøb og alt hvad Støvring ellers har at byde på!

Dobbelthusene bliver opført i 2023 i stilrene og moderne materialer, som giver et minimalt vedligehold af boligen. I hele boligen bliver der gulvvarme og træ/alu vinduer.

Boligens 125 m2 fordeler sig med en lys og rummelig entré med moderne klinker, som går igen i boligens badeværelse og bryggers. Fra entréen har man indgang til to af boligens tre værelser, deriblandt forældre afdelingen. Boligens forældresoveværelse er naturligvis med skønt walk-in closet og eget badeværelse. På begge værelser får man et dejligt naturligt lysindfald, grundet de store vinduer.

Dobbelthusets køkken/alrum bliver udført i Svane-inventar med lyse og moderne elementer. Stuen ligger i forlængelse af alrummet, og her er der direkte udgang til husets skønne terrasse og have. Den skrå taghældning giver i stuen plads til de kæmpestore vinduespartier som her giver et fantastisk lysindfald boligen igennem! Fra stuen kan man gå ind i boligens tredje værelse.

Boligens badeværelser er udført i moderne materialer med god mulighed for opbevaring.

Til dobbelthuset hører en rummelig carport og et skur samt den skønneste terrasse.

Kontakt EDC Danebo Støvring på tlf. 98372000 eller 953@edc.dk for yderligere information om projektet.

 

Gammel Skørpingvej 35

På Gammel Skørpingvej 35 i Skørping opføres der 19 lejeboliger. 15 lejligheder samt 4 rækkehuse.

SE PROJEKTET HER

Nørresundby Strand

Nørresundby Strand Kummerowsvej 6-7 9400 Nørresundby

SE PROJEKTET HER