Afsluttede projekter

Vi har netop afsluttet opførelse af 6 lejligheder i Gug Alper.

NYOPFØRTE 1-PLANS BOLIGER Á 120 M2 I HASSERISLUNDEN VED GAMMEL HASSERIS

6 nyopførte 1-plans boliger á 120 m2 med tilhørende carport – bedste beliggenhed i Hasserislunden ved Gammel Hasseris.

Virkelig fine og stilrene boliger med fremragende indretning. Bedste beliggenhed lige ved Gammel Hasseris i lille hyggelig lomme i kvarteret, som går under navnet HASSERISLUNDEN. Herfra er der gåafstand til den hyggelige gamle del af Hasseris, som byder på autentisk landsbyidyl og det berømte klokketårn.

Boligerne som er arkitekttegnede er opført som dobbelthuse på hver 120 m2 med yderligere mulighed for indretning af loftsetage, idet spærene er dimensioneret til formålet fra starten. Boligerne passer perfekt ind i den øvrige byggestil i lokalområdet med de hvide vandskurede facader og røde tegltage. Kvalitetsindtrykket er udvendigt såvel som indvendigt massivt, med bl.a. vedligeholdelsesfrie vinduer i træ/alu og tagrender udført i zink.

I projektet var der afsat midler til ekstra gode og kvalitetsbetonede materialer, såsom lamelplankegulve og lækre 60×60 cm klinker i baderum og entré. I alle rum er der gulvvarme og i entré, badeværelser og køkken er der i gipslofterne indbygget LED-spots for optimal og energirigtig belysning. Køkken og skabselementer blev leveret fra HTH i en fra starten højere kvalitet, end man er vant til at se i tilsvarende projektsalg.

Boligerne blev et helt særligt bud på fremtidige hjem – netop fordi:

– 120 m2 i 1 plan – modsat de fleste andre boliger i nærområdet, som alle er opført i 2 plan

– Forældreafdeling på ca. 17 m2 med bl.a. masser af garderobeplads og eget privat badeværelse

– Stor stue/ alrum på ca. 33 m2 med hvide fuldspartlede gipslofter og smukke lamelplankegulve i eg eller ask

– Gulvvarme blev naturligvis udført i alle rum og styret med trådløse thermostatventiler

– Fuld hvidevarepakke i høj kvalitet fra Electrolux – flere elementer i energiklasse A+

– 2 store børneværelser på ca. 13 m2 pr stk. – skabe var indeholdt i projektet – hertil lækkert badeværelse og gæstetoilet

– Egen carport og tilhørende redskabsrum

– Loftsetagen er blev forberedt til at den kan udnyttes – evt. som luksus isoleret loftsrum eller f.eks. til spændende hemse over værelserne.

– Hyggelige og private haver med anlagt terrasseareal mod syd-vest – bøgehæk sættes blev plantet fra start i minimumhøjde på ca. 140 cm.

GENNEMRESTAURERET LIEBHAVERVILLA I LØKKEN

Gennemrestaureret liebhavervilla i bedste kvalitet og med et utal af detaljer. Beliggende få minutter fra Løkkens Torv samt stranden med de klassiske hvide badehuse.

Ejendommen er opført i 1962 og totalmoderniseret – og ombygget i 2010. Boligarealet er på ca. 155 kvm. + ca. 45 kvm kælder. Endvidere garage på ca. 24 kvm. og 10 kvm. flot udhus.

Villaen indeholder i stueplan: Entre. Sydvendt opholdsstue med 3 dobbelte fløjdøre til pragtfuld ugenert gårdhave. Flot gibsstuk samt utrolig smuk muret biopejs og mahogni parketgulv i sildeben. Fra stuen er der flot trappe op til køkken-alrummet med Lifa-designkøkken med hvide højglans skuffeelementer, stålboldplade samt kogeø og endnu en flot muret biopejs. Lækkert gæstebadeværelse med formstøbt marmorvaske med Lifa-Design interiør, bruser og italiensk beige mosaik på væggene. Endvidere bryggers med formstøbt marmorvask og hvis højglans Lifa-design interiør samt skabsvæg fra gulv til loft – vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler, her fra bryggerset er der udgang til gårdhaven.

1. sal indeholder: Kæmpe master soveværelse med enestående lysindfald fra syd ad 6 store tagvinduer endvidere er der kvist med udgang til balkon. Lofter til kip og i øvrig i åben forbindelse med badeværelsesafdelingen med kar på løvefødder, stor muret bruseniche med matteret glasdør, væghængt toilet og formstøbt marmorvask med Lifa-Design interiør. Endvidere adgang til stort walk-in closet.

Kælderen indeholder: Kælderen har rustikke murstensvægge og hvælvede lofter og der er indrettet 2 spændende rum, hvor det ene pt. benyttes til kontor og det andet til vinrum med støbejernslåger og murede vinreoler. Endvidere er der hyggelig stueafdeling Kælderen har rustikke teglgule gulvklinker. (kælderen er ikke godkendt til bolig)

Overalt i huset er der opvarmede marmor travertin gulve – bortset fra stuen og kælderen.

Huset er pudset og hvidmalet og belagt med sortglasseret tegltag – hvide termovinduer og zinktagrender. Der er flot stenbelægning rundt omkring hele huset og i den fælles indkørsel op til garagen.

6 LEJLIGHEDER I GUG ALPER

Vi har netop afsluttet opførelsen af 6 lejligheder i Gug Alper.